Pátek 29.03.2024

03:09

Pátek 29.03.2024

03:09

reklama

Máte v plánu plastiku? Tak se nezapomeňte včas objednat

Plánujte na podzim vylepšit své tělo? Toužíte po svůdnějším dekoltu, plochém bříšku či dokonalé postavě bez tukových polštářků? Pak byste neměli konzultaci a rezervaci termínu dlouho odkládat!

Slunce a příjemné letní teploty lákají spíše na pláž než do ordinace plastického chirurga. Nicméně, pokud byste chtěli v podzimních měsících podstoupit vylepšení nějaké problematické partie, je dobré si na konzultaci najít čas právě teď. Termíny zákroků se už nyní plní na několik měsíců dopředu, což potvrzuje i provozní ředitelka plastické chirurgie Kristýna Oudrnická z Kliniky YES VISAGE: „V tuto chvíli objednáváme na jednotlivé zákroky na říjen a listopad.“

Jak konzultace probíhá?
Během konzultace s lékařem je důležité mu jasně sdělit, co od zákroku očekáváte. Potom už je na něm, aby vám vysvětlil, zda je vaše představa reálná či nikoliv. Nastíní vám možnosti a limity zákroků a navrhne řešení s konkrétním výsledkem. Pamatujte si, že by mělo jít o rozhovor, nikoliv o monolog odborníka. Ptejte se na vše, co vás zajímá. Ověřte si třeba i informace získané od známé či z internetu. Lékař je tam pro vás a rád vám vše kolem zákroku vysvětlí. Dále s vámi probere průběh zákroku a následnou domácí péčí o ošetřenou oblast. Zajímat ho bude i váš zdravotní stav.

Jaké jsou nejžádanější zákroky?
Dlouhodobě mezi nejpoptávanější zákroky patří plastika prsou a modelace problematických partií za pomoci laserové liposukce. Nicméně stále častěji se řeší i omlazení obličeje pomocí faceliftingu, plastika víček či plastika břicha po porodu. „Jednoznačným trendem v estetické medicíně jsou zákroky, které nabízejí maximální efekt s menší zátěží a bez dlouhé rekonvalescence, “ prozrazuje Michal Tvrdý ředitel marketingu Klinik YES VISAGE. A jaké to jsou?

LIPOSUKCE
Co se zbavení nechtěných tukový polštářků nejčastěji v oblasti bříška, stehen, boků či zad týká je nejžádanější laserová liposukce SlimLipo. Jde o bezbolestnou, šetrnou a velmi efektivní metodu, během které se nejen odstraní nadbytečný tuk, ale zároveň se kůže v ošetřené oblasti krásně stáhne a vypne. Minimalizuje se tak vznik jakýchkoliv nerovností a kožních převisů.

PLASTIKA PRSOU
Také v případě modelace a zvětšení poprsí došlo k zásadním změnám. Díky zdokonalení techniky vkládání a ukotvení implantátu po zákroku zůstává výrazně menší jizva, než tomu bývalo dříve. Zároveň nabídka prsních implantátů se neustále rozšiřuje a zdokonaluje. Vybrat si můžete implantáty odlehčené, implantáty s takovou viskozitou, která se přirozeněji přizpůsobuje poloze těla, implantáty s identifikační pamětí či čipem apod.

FACELIFTING
Rovněž při omlazení obličeji se dnes mnohem častěji přistupuje k šetrnější přesto velmi efektivní metodě fast-liftingu. YES FastLift je minimálně invazivní zákrok bez celkové anestezie, bez dlouhého hojení a nutnosti obvazů, ale s výrazným omlazujícím efektem. Nezřídka se tento zákrok kombinuje právě s plastikou očních víček.

Poptávka po plastických operacích i po estetických zákrocích rok od roku roste. Je tedy logické, že čekací doba na jednotlivé zákroky se zejména u zkušených a renomovaných operatérů prodlužuje. Neodkládejte tedy konzultaci příliš dlouho. Jedině tak si zajistíte termín, který vám bude vyhovovat.

www.yesvisage.cz


reklama

reklama
reklama