Čtvrtek 28.03.2024

15:44

Čtvrtek 28.03.2024

15:44

reklama

Richman film propaguje hodnoty, o kterých se nemluví

Felix Slováček, Adriena Sobotová, Bára Vaculíková a další kolegové ze světa showbyznysu pokřtili zbrusu nový klip, ve kterém populární influenceři zpívají o tom, že respektovat sami sebe znamená respektovat ostatní, a pokud se k ostatním chováme bez respektu, tak si nevážíme sami sebe.

Nikol Richman, producentka klipu, upřesňuje: „Jinak to prostě být nemůže. Je přirozené respektovat své rodiče, je přirozené ctít a respektovat starší, je moderní vést zdravý životní styl, je přirozené chovat se k lidem důstojně. To jsou hodnoty, na které ve shonu dnešní doby zapomínáme, dokud se nepotkáme s těžkou životní situací. Zeptejte se svých prarodičů, co pro ně bylo v životě nejdůležitější. Nejspíš vám nebudou vyprávět o tom, jak si koupili první byt nebo luxusní auto. S největší pravděpodobností vám budou vyprávět o těch nezapomenutelných okamžicích v životě, kdy poprvé viděli své teprve narozené dítě nebo jak seděli u jednoho stolu se svými rodiči a povídali si, či o tom, jak se dokázali nevzdat v těžkých chvílích, kdy už nebyla žádná naděje. Mohou vám také říct, že by s radostí vyměnili veškeré peníze za jedno setkání s tím, koho milovali, ale ztratili. A já jsem přesvědčena, že právě nyní je ten správný čas nejen o těchto tématech mluvit, ale i zpívat. Proto tyto hodnoty poukazujeme v našich projektech.“ 

Mladá, ovšem velmi úspěšná producentka dále uvádí, že respekt si zaslouží ten, kdo jde za svými sny, přičemž vůbec nehraje roli, zda má hodně peněz, či ne. Dle Nikol Richman je bohatství jen způsob, jak dosáhnout vysněných cílů. Neboť je sice skvělé být bohatý, ale bez bohatého vnitřního světa a respektu k tomu, co je kolem nás, jenom samotné bohatství uspokojení nepřinese. „Naše sny jsou majákem, který svítí v noci, aby nám ukázal cestu. A je jedno jestli tam doplujeme v krásné jachtě nebo v malém člunu. Zásadní je dosáhnout majáku, v souznění respektu sama sebe a zkušeností, které jsme nasbírali, když šli za tím snem“, uzavírá producentka klipu.

S těmito hodnotami se ztotožňují všichni kmotři klipu: již zmínění hudebník Felix Slováček, herečky: Adriena Sobotová a Bára Vaculíková, zpěvačka Kamila Nývltová, rocker Aleš Brichta, herec Jakub Moulis nebo úspěšný plastický chirurg Libor Kment, stejně jako kreativní producent Jakub Jíra nebo herec Petr Reif. Samozřejmě také influenceři Anna Hamannová a Danny Threeman z TV Twixx, kteří klip nazpívali a na křtu tedy nemohli chybět.

O KLIPU:

RICHMAN Dream Team

Už jste někdy byli na všechno sami? Už jste někdy měli pocit, že všechna vaše snaha nikam nevede? A že se svět otočil proti vám?

V životě jsou chvíle, kdy máme na výběr. Buď se vzdáme, nebo se rozhodneme zatnout zuby a bojovat. I přes všechny těžké situace. I přes klacky, které nám občas ostatní hází pod nohy. Není to ale zrovna ono, co dává naší cestě větší hodnotu? To, co nás na konci nejvíc posílí? Když se postavíme před všechny, kteří nás chtěli vidět dole, a říct: „Tady jsem. Dokázal jsem to.“

Jistě, cesta k úspěchu je dlouhá, trnitá… Ale nic v životě není zadarmo. My jsme nikdy nepřestali věřit, že sny jsou od toho, aby se plnily. Že pokud pracujete dostatečně tvrdě, dosáhnete čehokoliv. Že s poctivostí a pílí to dotáhnete nejdál. Že NE není odpověď.

Právě proto jsme se rozhodli vytvořit hudební videoklip pro všechny, kteří si myslí, že úspěch a bohatství je jenom pro vyvolené.

Klip RICHMAN Dream Team natočilo filmové studio RICHMAN FILM pod záštitou Nikol Richman, ve spolupráci s kreativním producentem Jakubem Jírou a dalšími influencery. Určen je všem lidem, kteří sdílí naše hodnoty, těm, kteří začínali od nuly, a musí se každý den potýkat s hejty, ale nevzdali to.

V neposlední řadě je určen těm, kteří stojí před rozhodnutím se vzdát, nebo zatnout zuby a vytřít všem zrak.


reklama

reklama
reklama