Pátek 29.03.2024

15:17

Pátek 29.03.2024

15:17

reklama

Missky řádily v alpách v hotelu Jagdhof!

Kouzelná krajina a přepychová rezidence SPA Hotel Jagdhof v úchvatné krajině vám sdělí, že právě vy jste králi hor! V Neustiftu ve Stubaiském údolí v malebných tyrolských Alpách se budete cítit opravdu úžasně. Třeba jako finalistky poslední Československé miss a další modelky, které tam dorazily nejen pracovat, ale také pořádně si „zařádit“!

Ema Micková, Viviane Kerstin Terschawetz, Terezka Tulcová a Maruška Pozděnová zde fotily pro prestižní značku Bogner v rámci projektu „Bogner slavi 90 let“. Kdo někdy v hotelu Jagdhof byl, tak dobře ví, že okolí je jedním slovem nádherné. A když se k tomu přidalo ještě parádní počasí, fotky snad ani nemohly vypadat lépe. Tím spíš, když se za foťák postavily dvě zkušené profesionálky – Anna Koniaeva a Jana Tulcová. O makeup se postaralo NK Studio, o vlasy Shiny Hair studio. Pýchou tyrolského rodinného hotelu jsou, mimo jiné, i veliké wellness centrum a lázně, které můžete mít jen sami pro sebe. Toho samozřejmě využily i krásky z České Miss Essens. Stejně jako blízkost slavného ledovce Stubai, který nabízí desítky kilometrů sjezdovek.

Všechny dívky si pobyt v hotelu moc pochvalovaly. On už jen pohled z pokoje stojí za to – díky jeho poloze na úpatí ledovce jsou scenérie opravdu dechberoucí. A když nemáte zrovna chuť sportovat, můžete se zachumlat do atmosféry alpského venkova a prostě jen nasávat. Duch této drsné, ale zároveň romantické krajiny jakoby sám psal příběhy zlatým písmem. A víte, co je poznávacím znamením hotelu Jagdhof? Okamžitě se zde cítíte jako doma. Navíc vám to přijde přirozené, samozřejmé. Zvlášť po exkluzivní masáži, díky které vašim tělem dokonale prostoupí pohoda, která vládne všude kolem.

Foto: se svolením značky Bogner


reklama

reklama
reklama