Čtvrtek 28.03.2024

22:41

Čtvrtek 28.03.2024

22:41

reklama

Herečka Jitka Sedláčková trávila čas před divadelním představením na castingu Muže roku 2023

Po roce se opět rozjel další ročník soutěž mužské krásy a sympatií Muž roku 2023. Porota doplněná o tváře známých osobností vybírala v prvním castingové kole vhodné adepty na finalisty soutěže Muž roku. A přestože herečka Jitka Sedláčková spěchala do divadla, několik mladých mužů si stačila vyzpovídat.

„Mám na ty mladé chlapy docela vysoké nároky, a to nemám zrovna na mysli sílu a svaly. Z toho, co jsem viděla, mne jeden hodně zaujal, jak mluvil a přemýšlel. Chápu, že ti muži musí mít nějaké fyzické dispozice, ale když je k tomu ještě bystrá hlava a hezké vystupování, je to fajn. Muž je pro mne hrdina, ochránce a obdivuji je, ale miluji, když jsou přirození a sví,“ uvedla oblíbená herečka na castingu Muže roku, který se konal v krásném sídle Pojišťovny VZP, a.s. v Lazarské ulici.

Jitka Sedláčková sice vybírala Muže roku, ale svého muže s velkým „M“ má doma. S partnerem Pavlem Töpferem mají krásný vztah a dokonce se vedou řeči, že ti dva jsou už manželé. „Tuhle fámu zapříčinil jeden ošklivý článek v bulváru, plný dohadů a fabulací. Spojila jsem se s tou redakcí a vysvětlovala jsem jim, že místo toho, aby ten křehký a krásný vztah povýšili a vyzdvihli to, co je na něm krásné, tak ho dehonestovali. A moje poslední otázka byla: A jak vy víte, že si mne už dávno nevzal? A tím to začalo! Druhý den vyšel článek, že jsem vdaná,“ vysvětlovala Jitka Sedláčková vznik šířících se drbů a pak s úsměvem dodala: „18. března jsem měla narozeniny, byla to krásná oslava a já řekla, že příští rok v tuto dobu chci mít svatbu. Pavel mlčel a pak odpověděl, že se k tomu vyjádří. Tak pravda je, že vdaná nejsem a uvidíme, co se stane 18. března příští rok.“

Prezident soutěže Muž roku David Novotný byl spokojený, protože o soutěž je mezi muži nebývalý zájem a za každý názor porotců je rád. „Rok od roku se hlásí čím dál tím víc mladých mužů. Mají zájem získat novou zkušenost a něco pro to dělají. To je velký přínos,“ uvedl David Novotný, který do castingové poroty pozval také herečku Michaelu Pecháčkovou, moderátorky Zuzanu Bubílkovou a Lenku Špillarovou, producenta Gabriela Grillottiho, zpěvačku Annu Julii Slováčkovou, místopředsedkyni představenstva PVZP, a.s. Halinu Trskovou, Muže roku Matěje Švece, Matyáše Hložka, Lukáš Veitla, Dominika Chabra a další významné osobnosti. Druhé kolo castingu se koná 22. dubna v sídle Pojišťovny VZP, a.s. v pražské Lazarské ulici, mladí muži se mohou registrovat přes webové stránky soutěže Muž roku. Finálovou dvanáctku soutěže Muž roku pak představí David Novotný 5. června na tiskové konferenci. Kdo bude letošním nejsympatičtějším Mužem roku 2023, se dozvíme 25. srpna při finále v Městském divadle Jozefa Čížka v Náchodě.


reklama

reklama
reklama