Pátek 29.03.2024

13:31

Pátek 29.03.2024

13:31

reklama

Těhotná Myslivcová nahá ve vaně: Tohle se fakt nepovedlo!

Influencerka, příležitostní zpěvačka a občasná moderátorka Dominika Myslivcová je těhotná. V redakci jí samozřejmě všichni přejeme hlavně hodně zdraví, totéž platí pro miminko. Některé věci by však měly zůstat zapovězené. Jako třeba nechat se fotit ve vaně s bříškem jen spoře oděna nebo se fotit napůl obnažená s cizími muži a dávat si to na Instagram. Zkrátka není to uctivé.

Myslivcová v těhotenství vypadá skvěle, o tom není sporu. Takže nesouhlasíme s kritiky, kteří tvrdí, že má ošklivou postavu apod. Tak to zkrátka není. Velmi jí to sluší. Měla by však mít natolik inteligence, aby si uvědomila, že je nastávající maminka, pro kterou přeci nemusí být na prvním místě vystavovat se na sociálních sítích jen proto, aby na tom trhla sledovanost. 

Podle mnohých je ale Myslivcová stále nedospělé dítě, které některé věci prostě nedocházejí. „Není nutné, aby takové štětky plnily internet,“ píše například jeden z kritiků. „Strašný se na ni dívat, až nechutné. Bude to dítě vychovávat a mít ráda? Nevěřím, bude mít chůvu. Hlavně, ať přítel a otec dítěte je boháč se zlatými kartami. Dítě bude kojit náhradní kojná,“ zní další komentář. Tak by se dalo pokračovat ještě dlouho.

Myslivcová si momentálně užívá pohodu v Dubaji. Zlé jazyky tvrdí, že tam má „kamaráda“, s kterým se  pravidelně stýká. Buď jak buď, navštěvuje luxusní podniky jako je Nammos Dubai či hotelový resort Five Palm Jumeirah Dubai. Tam je také ubytovaná. Uvidíme, jestli se myšlení Dominiky změní, až porodí. Přeci jen by tu měla být hlavně pro miminko. Snad nám nenaservíruje porod v přímém přenosu. Prý také chystá tiskovou konferenci, o tom jestli to bude holčička nebo kluk. Schopná by toho zřejmě byla.


reklama

reklama
reklama