Pátek 29.03.2024

16:03

Pátek 29.03.2024

16:03

reklama

Veronika Žilková premiérově na Muži roku. Adepty poslala do soutěže s divadelním nakopnutím pro štěstí

Všechno je jednou poprvé. To zažila herečka Veronika Žilková, když stanula před dvanáctkou sympatických mladých mužů, finalistů soutěže Muž roku 2023. Ve funkci budoucího porotce si vedla velice úspěšně a zúročila tak dvacetileté období, kdy učila mladé herce.

„Já jsem hlavně mladé adepty herectví přijímala na školu, byla jsem v přijímací komisi. Ty parametry, kdo na to má a kdo ne, jsou podobné a předpokládám, že moje instinkty uplatním i tady,“ usmívala se herečka a přiznala, že se na zodpovědnou funkci porotce připravovala. „Ptala jsme se svých mužů v mém okolí, co si myslí, že bych měla hodnotit. A přijde mi úžasné, že nemusím hodnotit, jací budou manželé a otcové, ale pouze jak vypadají a to je geniální. A jaký je pro mne ideální Muž roku? Mám srovnání se svými třemi syny. Doma mám intelektuála, namakance a je tam také muž s charismatem, tak z toho budu vycházet.“

Veronika Žilková na tiskové konferenci soutěže byla ambasadorkou finalisty Františka Knoblocha s číslem 12 a pěkně dopodrobna se ho na vše vyptala. Byla zvědavá, co by na Muži roku hodnotil on. Po uspokojivé odpovědi třikrát naznačila divadelní nakopnutí pro štěstí a s hereckým „zlom vaz“ vyslala finalistu Františka Knoblocha do soutěže.

Tisková konference soutěže Muž roku 2023 se konala v reprezentačních prostorách Pojišťovny VZP, a.s. v Lazarské ulici a Halina Trsková, místopředsedkyně představenstva této významné instituce byla nadšená. „Zúčastnila jsem se castingů a spíše než svaly jsem hodnotila verbální projev. Byla jsem mile překvapená, že pánové nejen dobře vypadají, ale také něco umí a bystře a inteligentně reagují. A protože vybraní finalisté mají srdce na pravém místě, těším se, až je uvidím na našich charitativních bězích PVZP FénixRun, kde společně vyběhneme pro dobrou věc.“

Prezident soutěže David Novotný je spokojený. Je rád, že soutěž mohl opřít o významné sponzory. „Jsem nesmírně vděčný a pyšný, že soutěž podporuje velká Pojišťovna VZP, a.s. a že jsem mohl spojit síly s obchodními partnery, s kterými mám dlouhodobě navázanou spolupráci. Kluci se ukážou v oblecích prostějovské firmy Koutný, ve volnočasovém oblečení z C&A, navléknou spodní prádlo firmy Trenýrkárna značky Styx. Moc děkuji i ostatním za podporu. Nezapomeneme také na Nadační fond Šťastná hvězda. Doufám, že se letošní ročník bude líbit a všichni si z něj odnesou jen ty nejlepší vzpomínky,“uvedl David Novotný a pozval účastníky, mezi nimiž byli Jitka Sedláčková, Kateřina Macháčková, Zuzana Bubílková, Peter Pecha, Denisa Pfauserová, jednatelka společnosti Knihy Dobrovský Petra Dobrovská, Michaela Nosková, Dominik Chabr, Lukáš Veitl, Tomáš Magnusek, Lucia Sosna, Michaela Dolinová, Vojta Urban, Betty Minaříková,Hana Mašlíková, Jitka Kocurová a další, na finále soutěže Muž roku 2023, které se koná 25. srpna v Náchodě.

Moderátorka Lenka Špillarová představila finálovou dvanáctkusympatických finalistů a jsou to:1. Jan Černohorský, podnikatel, 23 let, Nové Strašecí, 2. Matteo Lucano, student, 23 let, Kralupy nad Vltavou, 3. Alexandros Panayi, zubní lékař, 26 let, Praha, 4. Lukáš Kupkovič, fitness trenér, 22 let, Praha, 5. Jan Koželuh, řízení projektů ve stavebnictví, 33 let, Praha, 6. Jan Legát, hlavní stavbyvedoucí, 23 let, Praha, 7. Rostislav Procházka, administrativní pracovní, 22 let, Znojmo, 8. Tomáš Hruška, Referent obchodního oddělení lesní techniky, 23 let, Benešov, 9. Stefanos Panayi, student, 22 let, Praha, 10. Josef Jakab, mediální poradce, 26 let, Praha, 11. Dominik Neoral, obchodní ředitel, 32 let, Kralice na Hané, 12. František Knobloch, holistický poradce Elite Medical a student, 23 let, Hostivice.


reklama

reklama
reklama