Sobota 27.04.2024

18:15

Sobota 27.04.2024

18:15

reklama

Nessa: Nový objev světa modelingu

Novým objevem v českém světě modelingu je 18letá „Nessa“, která byla objevena majitelkou modelingové a mediální agentury BESTARMEDIAGROUP Liou Kees. Původem Slovenka chce dál jít cestou svého snu a pokračovat pod vedením svoji osobní manažerky.

Nessa aktuálně žije v Česku. Její krásné rysy zaujaly hodně značek a taky prestižní magazíny a v blízký době ji můžeme očekávat i na titulní straně jednoho z nich.

Její přírodní krása a „ideální míry“ (89-63-89) jen dopomáhají jejímu rychlému výstupu na vrchol jelikož zaujala i hereckou scénu a čeká ji role ve filmu. Nessa nám prozradila, že svoji kariéru bude chtít směřovat i do zahraničí. Co myslíte, podaří se ji to?

Na sociálních sítích Nessy jsme si mohli všimnout, že se věnuje aktivnímu a zdravému životnímu stylu a v minulosti se věnovala na závodní úrovni i tenisu, tudíž v pátek má před barem a klubem přednost fitko. Co se týče studia, Nessa nemá v plánu ukončit svoje vzdělaní na střední škole a její studium chce nadále rozvíjet na Newton University v Praze.

Víc z cesty na vrchol a ze života Nessy můžete spatřit na jejím Instagramu (@nessaxx________) kde je poměrně hodně aktivní. Nesse přejeme hodně úspěchu na její cestě a budeme se těšit, když to s vámi budeme moct opět sdílet!


reklama

reklama
reklama